Tjänster

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från klockan 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast klockan 12.00 på avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i frukostmatsalen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Ordinarie öppettider:
Måndag–fredag
06.30–10.00

Lördag–söndag
08.00–11.00

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 150 kr.
Välkommen i mån av plats!

Övriga tjänster

På Teaterhotellet har du som gäst gratis trådlös internet-uppkoppling i hela hotellet. Dessutom kan vi hjälpa till med kopiering och faxservice. Gästdator med tillgång till Internet och utskrift av dokument erbjuds. Tvättservice finns tillgänglig fem dagar i veckan. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl 09.00 och är klar för avhämtning ca 17.00 samma dag.

Garage

Som gäst på Teaterhotellet har du mot en avgift på 290 kr per dygn tillgång till vårt privata parkeringsgarage, som finns i byggnaden. Observera att det är ett äldre hus och därmed ganska trånga parkeringsplatser. Det går utmärkt att checka in först, få rumsnycklar samt parkeringstillstånd och sen köra ner i garaget för att parkera din bil. Kontakta gärna hotellet för att förhandsboka en garageplats (rekommenderas).
Obs! Maxhöjd för bil är 1,90 meter. Det är en smal nedfart så ovanligt breda eller sänkta bilar rekommenderas inte!