Våra rum

Alla rum på vårt hotell är rökfria, har parkettgolv, badkar och är inredda med stilfulla möbler, skrivbord med rejäl arbetsyta och fri trådlös internetuppkoppling.

Enkelrum

Våra enkelrum är utrustade med en bekväm 105 centimeter bred säng, ett skrivbord med rejäl arbetsyta samt en fåtölj. Eget badrum med badkar. Självklart ingår gratis Wifi och vår uppskattade frukostbuffé.

Dubbelrum

I våra dubbelrum sover du riktigt bekvämt i en 160 centimeter bred säng. Här finns också ett skrivbord med rejäl arbetsyta och ett badrum med eget badkar.

Twinrum

I våra twinrum hittar du två bekväma 90 centimeter breda sängar och ett skrivbord med rejäl arbetsyta. I alla rum finns parkettgolv, tillgång till gratis Wifi samt badrum med badkar.

Superior-rum

I våra superior-rum bor du bekvämt och förutom två bekväma sängar har du tillgång till en bekväm soffgrupp samt ett kylskåp med minibar. Här finns även ett skrivbord med rejäl arbetsyta och ett badrum med eget badkar.

Familjerum

I våra familjerum finner du tre eller fyra bekväma 90 centimeter breda sängar, ett skrivbord med rejäl arbetsyta och ett badrum med eget badkar.